USELE SAU PEDELE ACEIASI MIZERIE !!!

Piata Universitatii, loc de pelerinaj al indignatilor Bucurestilor este plina de vreo cateva zile de tot felul de proteste unele scrise altele clamate ale celor care au ajuns la fundul sacului. Sunt oameni ramasi fara servicii sau cu pensiile taite, tineri debusolati, oameni fara vreo perspectiva in plina floare a varstei sau batrani disperati si speriati de-a dreptul de ziua de maine.
Proteste legitime ale celor care le-a trecut cutitul prin os. Proteste curate ale unor oameni curati.
Peste care incearca sa se suprapuna scursurile politice de diverse orientari si aliante, care in nemernicia lor incearca sa acapareze nemultumirile celor prezenti si sa le dea tenta politica fara de care, in acceptiunea lor, nu se poate.
Atat de idioti sunt incat, prin ceea ce cred ei ca se poate detensiona situatia, anume guvern tehnocrat in primul rand pana la alegeri anticipate, se recunoaste de fapt INCOMPETENTA CRASA DE CARE AU DAT DOVADA DE 22 DE ANI INCOACE.
Guvernul de tehnocrati este recunoasterea faptului ca un guvern de politicieni NU ESTE COMPETENT SA GESTIONEZE SITUATIILE DE CRIZA. Un guvern politic stie sa faca doua lucruri, anume sa imparta celor putini bunastarea celor multi si sa desemneze pe cei putini pe criterii de pupincurism politic, care urmeaza sa se bucure numai ei de bunastare.
Un guvern de meseriasi face ce trebuie facut pentru cei multi si un guvern de politicieni face ce trebuie facut pentru cei putini, desemnati si numiti de partide. Dobitocii din toate partidele asta stiu si asta vor: accesul la ciolan si la avutia tarii, nu conteaza cum si cat mai repede. Nu mai conteaza nimic, nici ideologii, nici orientari politice, nici trecut.
Ba mai mult, unii se viseaza presedinti de tara si ei nici macar nu au castigat alegerile din propriile colegii unde au candidat, altii sunt pe post de papusi manevrati de adevaratii presedinti-papusari de partid, altii sunt indobitociti la posturi de televiziuni unde aproape toti angajatii fie sunt indoctrinati cu dea surda fie sunt santajati sa scrie si sa spuna numai ceea ce li se ordona si in sfarsit altii sunt prin strainataturi, pe la ministere sau prin Guvern si ii doare-n cot ca sa nu zic altceva de astia.
Ca un exercitiu de imagine pentru prostimea indobitocita, astia de la putere mimeaza dialogul si ailalti mimeaza ideile de deblocare a situatiei sociale. E un dialog al surdomutilor pentru ca nici unii nici ailalti nu au ajuns la masa discutiilor pentru ca ar vrea sa faca vreo concesie ci pentru ca nu-i asa, e presa prezenta si televiziunile si chestii din astea dau bine la prostime.
Cei din Piata, adevaratii protestari, nu sunt chiar asa de prosti precum ii cred politicienii si de fiecare data cand vreun idiot din asta de partid a vrut sa acapareze fie chiar si prin prezenta sa, parte din revendicarile lor, a fost imediat tratat cu FLIT. Strada a sesizat imediat perversitatea acestor lipitori si a inventat pe loc sloganul cu care le transmit politicienilor ce cred despre ei: USELE SAU PEDELE ACEIASI MIZERIE !!!