Arama pe fata

Scriem in Indreptar de ceva vreme in legatura cu caracatita ce a cuprins societatea romaneasca, incepand cu politica si terminand cu justitia, fara de care prima ar fi putrezit in inchisori, ba chiar oferisem si o solutie care nu e deloc fantezista si anume detasarea a 100 de judecatori nemti care sa preia dosarele grele pe care romanasii nostri cu pretentii de mari justitiari, fie n-au boase sa le solutioneze pentru ca-si compromit in mare masura viitorul in magistratura, fie sunt prea prinsi in itele lor, luand malaiul pe care nemernicii care ar trebui bagati la zdup, l-au oferit.
Saptamana trecuta am avut recunoasterea oficiala a faptului ca fenomenul coruptiei in justitie e atat de generalizat incat numai solutia amintita mai sus este singura care mai poate indrepta lucrurile, dupa ce doua din judecatoarele "celui mai inalt for al magistraturii" - hai ca e tare asta nu - au fost date pe spuza si bagate la mititica, s-a demonstrat ceea ce mai era de demonstrat.
Problema care se pune este: ce va urma acum? Pai in bunul nostru spirit distructiv, dumneavoastra cam ce credeti ca va urma?