Ruptura butoiasului

Dragi cititori am trait s-o vedem si pe asta. Anume ca intr-un proces de mare coruptie, intr-o cale de atac, inculpatul primeste mai mult decat a primit intr-un stadiu de judecata anterior! E un mare pas inainte.
Ne referim la butoiasul Voicu, care, simtind ca i se adanceste ruptura din dos, a dat fuga la spital sa se ascunda cateva zile, pana il dau felcerii pe mana plutonierilor din penitenciar. Si pe langa el si alte triste figuri de parnagaiasi ii vor tine companie.
Un scurt info pentru aceia dintre dumneavoastra care ati uitat de acesti nemernici. Voicu, in prezent membru al parlamentului (ha ha ha) e fost consilier prezidential al lui Ilici Iliescu stimati cititori. Ba chiar a fost la un milimetru sa preia portofoliul ministerului de interne !!! Un puscariabil (atunci) a fost la un milimetru distanta de victoria suprema a coruptiei, asupra statului roman !!!
Un alt nemernic, poreclit prin lumea sectorului din care vine, respectiv cea a speculantilor si samsarilor imobiliari, ca "rechinul orfan" adica cel care nu avea mama sau tata in relatia cu cei din bransa sa, pricepandu-se cel mai bine in a trage tepe si a profita de naivitatea multor proprietari.
Un dobitoc care a facut de rusine roba de magistrat chiar in pragul pensionarii, punand botul la mita oferita de butoiasul atomic, facand dovada daca mai era nevoie cat de corupt e actul de justitie la nivelul cel mai inalt si cat de coruptibil e in ansamblul lui, desi la nivelul salarizarii e unul din sectoarele cele mai bine platite din sistemul bugetar.  Si completeaza acest careu de asi un "asfaltist" care de fapt ca si rechinul orfan e la fel de vinovat fiind initiatorul unui astfel de circuit de dare de mita, incercand sa dribleze sistemul si sa castige ce pierduse prin licitatii publice.
Pe flacaii astia ii asteapta zile grele. Butoiasului atomic are mari sanse sa i se mareasca ruptura din dos, stiut fiind faptul ca in penitenciare, o prospatura ca el e la mare cautare. Rechinul, care s-a dat pana in ultima clipa mare filantrop, are toate sansele sa aiba aceiasi soarta si declara sus si tare ca vrea sa plece din tara, dar nepunandu-si problema cine dracu ar vrea sa primeasca un specimen ca el. Dobitocul cu roba va fi un fel de paria in breasla sa fiind aratat cu degetul de cum arata ala care a fost atat de prost incat sa fie prins, iar de asfaltist vor fugi toti ca dracu de tamaie stiut fiind ca el ar fi ciripit, ca sa primeasca suspendarea nu executarea.
Si vor mai avea unii de pierdut, la nivel de imagine cel putin si anume puhoiul de avocati care ii inconjoara pe astia patru, ca un stol de corbi. Sa pierzi asa de lamentabil un astfel de proces, nu da bine de loc la perceptia pungasilor care ii ai sau ii poti avea ca si clienti si se vor feri de tine, se vor duce la altii. 
S-ar zice ca e un mare succes al sistemului de justitie romanesc. Din pacate nu e asa. Acest succes se datoreaza aproape exclusiv sistemului de monitorizare pe justitie, pe care ni-l impune Uniunea Europeana. Daca n-ar fi fost acesta, toata fauna asta, ne-ar fi ras in continuare in nas.