Legea lui Om varianta parlamentara sau cum sa furi cu spor pentru al tarii viitor

Au trecut si alegerile, unii au mai primit un mandat de dormit pe bani buni acolo, altii au luat-o-n freza si vor vedea cladirea mamut din exterior sau din poze. Unii multumiti ca au driblat inca odata prostimea, altii hulind ca au ramas cu degetu-n gura. Pentru unii muma buna, pentru altii tot cu muma e exprimarea, dar nereproductibila aici.
Asa ca se vor reuni alesii (puah) si vor incepe "treaba" din nou.
Este emblematic pentru parlamentari ca vor avea coleg unul care vine direct din arestul Politiei. Si pentru ce credeti ca este acuzat? Pentru trafic de influenta. Ce credeti ca este traficul de influenta? Nu este infractiune (ca pentru toti cetatenii) ci este sport national de baza intre onor parlamentarii nostri.
Ca orice sport, trebuie reglementat prin reguli. Acesta este insa atipic. Are doar doua.
Prima este regula (sau legea) lui Om (nu Ohm). In varianta parlamentara, acest concept se traduce prin urmatoarea formula: esti om cu mine, voi fi om cu tine. Prin urmare, atunci cand interesul meu sau al oamenilor mei o cere, trebuie sa ma ajuti mai colegule parlamentar, indiferent daca esti de stanga, de dreapta sau de aiurea, pentru ca si eu voi face la fel cand vei avea nevoie.
A doua regula provine din Sicilia si se traduce prin conceptul tacerii. Indiferent in ce circumstante se afla sau se vor afla, ai nostri (sau ai dumneavoastra pentru ca n-am votat) parlamentari, nu se vor da in gat pentru ca ar insemna sa-si taie craca unii altora, de sub ale lor funduri grase.
Concluzie: sistem simplu si eficient de super trafic de influenta, pus la punct si perfectionat de "alesi" (puah), imposibil de dovedit si cu atat mai putin, de pedepsit. Nu-i asa ca e grozav?