Autocritica

Intr-un articol mai vechi, il gratulam intr-un moment de furie mentala pe Isarescu cu prenumele de Johny. Eram pur si simplu revoltat ca isi face curat in ograda proprie, murdarind intens celelalte cladiri din jur cu permanentul praf si cu permanenta mizerie care o lasa constructorii. A trecut momentul de furie si cu toate ca mizeria si praful se mentin, trebuie sa-mi scot palaria in fata sa si sa-mi cer scuze!
Zilele astea aia de la CERN fac experimente in urma carora se zice ca ar lua nastere gaurica neagra. Eu cred ca experimentul nu mai trebuie sa aiba loc pentru ca gaurica neagra e formata deja, ca urmare a exploziei nebuloasei postdecembriste, unde credeti daca nu pe malurile preacuratei Dambovite.
Pai cum poti sa gandesti astfel cand in gaurica neagra au disparut bancorexe, caritasuri, feneiuri (va mai amintiti reclama - dormi linistit, fondul vegheaza pentru tine - he he), mai nou behtele si alte belele nestiute de prostime? Atat de mare este de fapt gaurica incat tinde sa inghita toata Romanica, alimentata de politicieni verosi, veninosi, ascrupulosi si besinosi, fara mama, fara tata, cu gandul numai la burdihanele lor imense si la scaunele de piele din parlament in care se doarme atat de bine.
La toate aceste emanatii smecheresti, s-a opus un singur om si spre lauda lui a reusit sa-si impuna punctul de vedere si politica bancara de capatana luminata. Este printre putinii daca nu singura personalitate care atunci cand ia cuvantul in strainatate la indiferent ce reuniuni se organizeaza, audienta il asculta cu luare aminte. Se face liniste cand vorbeste Isarescu, semn de profund respect, impus de acest meserias desavarsit prin probitatea sa profesionala incontestabila.
In comparatie cu el, TOTI politicienii tarii asteia sunt fara nici un fel de exagerare niste superloaze cacacioase.
Am avut chiar zilele trecute inca o dovada a probitatii si verticalitatii sale cand a refuzat inmatricularea "bancii" lui Jiji, primul flit major luat de acest personaj, de la un meserias care nu a acceptat murdarirea cu bani manjiti. BRAVO!
Sa ni-l tina Cel-de-Sus in viata pe Isarescu pentru ca altfel, gaurica neagra s-ar mari si mai rau si ce a mai ramas bun din tarisoara asta s-ar duce de tot!
Ei bine da, poti sa murdaresti pentru cateva zile strazile din jurul tau Maestre, pentru ca speli din pacate singur latrina promisiunilor politicienilor. Dar, daca accepti un sfat amical, prinde momentul si baga-i pe toti cu nasul adanc in ea!