Despre politica in general si despre sexul in politica in special

„S-a spus că politica este a doua cea mai veche meserie din lume. Eu am observat o izbitoare asemănare cu prima.”

Ronald Reagan

Am ales acest motto pentru acest articol din doua motive. Unul ar fi ca ii apartine unuia dintre cei mai iubiti presedinti americani. Iubit in interior si respectat in exterior, ba chiar temut. Un al doilea motiv ar fi ca Reagan si-a dat seama de perversiunea in politica si a avut taria sa clameze in gura mare acest fapt. Perversiune in raport cu propriile convingeri, cu prietenii, cu propriul popor cateodata. A fost si el pana la urma un politician care a practicat aceasta meserie. Dar a facut-o nu cu lampadarul rosu atarnat in fata usii, ci cand interesele tarii sale au cerut-o si nu mai avea alta cale. A fost un "practicant" contextual, nu unul care a facut aceasta meserie din convingere.
Spre deosebire de practicantul contextual Reagan, exista spre nenorocirea noastra, pe aceste plaiuri, multi practicanti convinsi ai aceste meserii. Unii care nu se dau in laturi de la perversiuni sexuale in politica, practicanti de sex anal politic, cunilingus politic, sex oral politic, etc., etc., intre ei, intre ei si ceilalti si in final, intre ei cu totii, pentru ca despre asta este vorba pe fond, perversiune politica romaneasca, adusa la rang de arta comportamentala.
Va veti intreba, "da-i in masa de "politicieni"; se se perverteasca acolo pana n-or mai putea, pana le-o iesi pe nas, dar ce treaba are chestia asta cu noi?"
N-ar avea nici o treaba daca astia s-ar perverti pe o insula in mijlocul oceanului, dar problema e ca o fac aici, la palatul victoria, la cotroceni, la sediile de partide, in parlament, pe la judecatorii si tribunale, ba unii chiar si prin alte locuri publice. Si nenorocirea e ca deciziile nenorocitilor astia ne afecteaza pe toti, transformandu-ne intr-un fel de pervertiti ad-hoc, adica printre cele mai negre oi ale Europei, Europa care se uita la noi cu un fel de uimire furioasa si nu intelege cum ii rabdam.