Hemoroizii butoiasului atomic

Banum luatum nedreptum, spagum estem, ar fi zis la un moment dat legionarii romani din a XIII a Gemina stationati pe aici daca ar mai fi trait asa ca printr-o minune pe malurile dambovitene. Soldi tei sono ai mei ar fi zis si Corleone (var de-al n-lea cu cei numiti mai devreme), daca si el ar fi trait pe aici. Doctoriile tale sunt ale mele, doctore a zis butoiasul atomic la telefon. Adica vreo 200.000 de pastile verzi si inseriate frumos. Si i s-a infundat.
E interesant ce se va intampla dupa ce butoiasul atomic a luat aceasta supradoza de medicamente verzi si frumoase. Pe moment, cand bratarile metalice i-au rasunat pe la urechiuse, s-a bolnavit brusc si subit, pentru ca una e sa numeri fara numar, fara numar si alta e sa speli veceurile co-celularilor, sa mai ai si celulita si sa mai trebuiasca sa te si apleci.
Cu aplecatul e cam nasol pentru ca acest gest poate provoca hemoroizi si rupturi anale cand e practicat in atare locuri pentru ca ai dreacu bulangiii celulari imediat sar la cap. Butoiasul stie asta. Nu mai isi taraie osanza pe holurile parlamentului plin de sine si cu aroganta pana in tavane. Acum e dispus sa ia deadevaratelea o supradoza de buline reale, doar doar o scapa de bratarile din metal nenobil si de aplecat prin veceuri penitenciare.
Pai de, asa-i in tenis. Cand numeri malaiu nu-ti vine rau deloc, ba din contra. Cand e vorba de bulau, sportul national al smecherilor de Romanica e sa se bolnaveasca subit si mai apoi sa determine alti corupti din sistem, precum ca nu suporta regimul de detentie. Si reusesc de fiecare data.
Ceea ce mai e de zis despre butoiasul atomic e ca in dezbaterea din "senat" TOTI asa zisii senatori (jalnice surse de risipire a banului public) au clamat ca trebuie sa-l dea pe Voicu pe mana procurorilor. Cand s-a ajuns la vot (secret cum credeati altfel), surprize surprize, a trecut cererea de arestare la mustata, la un vot, semn ca vreun dobitoc din asta a apasat din greseala un buton in loc de altul.
Asta e foarte grav. Pritr-un astfel de vot se confirma ceea ce se spune ca cea mai mare densitate de infractori pe metrul patrat nu e la Rahova ci in palatul parlamentului.