Lalele cu ménage à trois

Niste jmecheriti din tarile care au reinventat poponarismul, curvarasia, trasul pe nas si bagatul in vena, ne dau lectii dupa ce ne-au interzis intrarea in spatiul Schengen. Lasand la o parte revolta pentru abordarea cu doua masuri a drepturilor cetatenilor europeni (una pentru vestici si alta pentru estici - cu preponderenta pentru cei romani si bulgari), daca stam stramb si judecam drept, fagot-ii astia au si ceva dreptate, anume ca ai nostri nemernici din fruntea tarii, de ieri sau de azi n-au facut mai nimic in afara de a fura, pentru ceea ce ei numesc pompos, la toate chiolhanurile sau pe toate posturile de mass-media, ca fiind poporul roman. La care s-au alaturat si tiganii care si-au zis: mancatas, daca aia fura noi de ce sa nu furam sa moara mama? Asa ca a luat fiinta cel mai tare cuplu politicieni-tigani care face jocurile de vreo 20 de ani incoace in tara lui Tepes Voda care ce credeti dumneavoastra ca le-ar cam face astora?
Tot jmecheritii astia au inventat si ménage à trois care este conform Wikipedia: "a French term which originally described a domestic arrangement in which three people having sexual relations occupy the same household" adica mai pe romaneste este un aranjament frantuzesc a 3 persoane ce intretin relatii sexuale intre ele si care impreuna ocupa acelasi adapost. Acum, sa ne gandim cam cine ar fi cei 3. Unul dintre ei ar fi angajatul roman in constructii, care trage de-l ia mama dracu sa poa sa trimita niste verzisori acasa la nevasta cu 3 copii.
Al doilea ar fi atreprenorul neamt, spaniol, olandez sau ce o mai fi ca neam, care il considera pe primul un fel de sclav idiot, incult si dobitoc si care nu prea merita decat sa munceasca pana cade lat. A treia ar fi muierusca antreprenorului, grasuta, cu ceva pistrui si niste sunculite rezultate din consumul de prea multa bere hranitoare si pe care, in lipsa de altceva, sclavul cel muntean (sau vrancean ori ungurean) i se pusese pata si o cam ... intelegeti dvs. pentru ca ... vorba aia, de dorul fragilor, mananci si cotoarele.
Acum, va veti intreba ce naiba are chestia asta cu Indreptarul. Pai are. Tocmai astfel de chestiuni le infiereaza. Si mai e ceva de infierat: acesti cocliti de prin toate colturile de vest ale Europei, se produc pe tot felul de canale media si ne dau lectii, uitand ca toate (sau ma rog, o mare parte) din relele comportamentului asa zis modern, au luat nastere pe meleagurile lor.