Puschea pe limba

N-am crezut ca am s-o scriu si p’asta anume sa va invit pe dumneavoastra, cei care cititi aceste randuri sa mergeti la votare, la referendum. As fi zis puschea pe limba. Am primit cateva mesaje prin care ma indemnati sa-mi scriu punctul de vedere in legatura cu acest subiect si iata, acesta este raspunsul meu.
Da, stimati cititori. Mergeti la votare, la referendum. Virgula din fraza precedenta este esentiala pentru ca inventatorului acestui siretlic i-a iesit miscarea si a asociat smechereste doua chestiuni care n-aveau nici in clini nici in maneci una cu alta.
Se stie faptul ca parlamentul este institutia cea mai hulita a statului (mai degraba cuvantatorii, sau in unele cazuri necuvantatoarele) ce-l populeaza, mai mult cu absenteismul.
M-a intrebat cineva alaltaieri de ce sunt asa pornit impotriva “politicienilor” din parlament si raspunsul e unul cat se poate de simplu. Bunul simt. Dumneavoastra, truditorilor de bun simt, mergeti in fiecare zi la serviciu, iar in caz de absenteism nejustificat, riscati sa ramaneti fara locul de munca, asa amarat si prost platit cum este. Dumnealor, nici macar acest elementar bun simt, de a merge la serviciu zilnic, nu-l au.
Si totusi sunt platiti al dracului de bine. Din banii cui? Din banii nostri, pentru ca suntem atat de prosti in acceptiunea lor, ca ne ducem constiincios la serviciu si ne mai facem si treaba, pentru ca altfel nu ar avea bani statul indobitocit sa-i plateasca pe “alesi”.
HUOOO! La oase cu loazele, semidoctii, infractorii si chiulangii din parlament!
Asa ca strig din toti rarunchii: mergeti la vot si raspundeti cu "da" pentru micsorarea numarului de porci din parlament. Daca ati sti cat costa intretinerea unui astfel de porc, pe zi, intretinere pe care-o plateste tot romanul de la al cu tata-n gura p’an la al cu barba sura, va va lua ameteala. MAI BINE DE 230 (DOUASUTETREIZECI) DE EURO. PE ZI!!!!!!!! Multi dintre dumneavoastra nu aveti acest salariu, pe luna.
Macar pentru acest lucru mergeti la vot si votati da, desi stiu ca nu sunteti de acord sa ramana, in total, nici 300 de grohaitori din astia ci cu mult mai putin.
In schimb, pentru cealalta votare, a prezidentului, aici chiar ca puschea pe limba! Domnul sa ne aiba in paza. Dac-o mai avea rabdare!