Mandrie fara prejudecata

Rare sunt din pacate faptele politicului dambovitean care sunt demne de lauda. Har Domnului, exista insa si d-astea. Este vorba de pozitia ministerului de externe care a reactionat dur la vestea ca lemn-papugii lalelelor ne dau si ei o lectie. Au uitat de curvarasia si poponaria de pe la ei, ca sa nu mai pomenim de bagatul in vene sau trasul pe nas care sunt, aud de la cei care au fost pe-acolo, mult indragite sporturi nationale.
Sa fiu sincer, m-am cam saturat de pozitia tunului luat, pe care statul roman a tot adoptat-o in ultimii 20 de ani. Pentru cei dintre dumneavoastra care nu stiu sau nu au trait o astfel de “experienta”, pozitia tunului era (sper) o pedeapsa idioata din armata, cand gradatii isi puneau pifanii sa ia pozitia tunului, adica sa-si aplece inainte din pozitia drepti trunchiul, pana la 45 de grade, pentru ca apoi sa le traga suturi in dosuri.
Am luat destule suturi din astea de la diversi straini, de care depindea fie intrarea noastra in NATO fie in UE. Zic raspicat ca ajunge! Le-am permis destul! E timpul sa le intoarcem “favorurile” astura care ne dau tot felul de “sfaturi” desi (am recunoscut acest fapt de multe ori in articolele de aici) au de foarte multe ori dreptate si ar trebui noi aici sa-i punem pe ai nostri dobitoci de “politicieni” sa ia pozitia tunului, cu nadragii in vine si sa le tragem mii de suturi in fundurile alea grase, in Piata Revolutiei. Ba chiar ar trebui sa ne rupem multe bombeuri pe atare parti anatomice ale acestor idioti.
Desi multi nu gandesc asa si sustin ca, dupa uzantele diplomatice trebuia sa nu procedam asa, eu zic bravo ministerului de externe, institutie care a mai primit de la subsemnatul diverse pardafuri dar si mari bile albe, cand a ales verticalitatea in relatiile cu asa zisii "sfatuitori de buna credinta" de pe te miri ce meleaguri. Bravo!
Trebuie sa stergem prejudecatile din relatiile cu vestul ingamfat si estul incrancenat. Nu suntem noi buricul targului dar nici ultimele gaini. Trebuie doar sa ne aducem aminite de mandria sanatoasa a strabunilor nostri.