Gripa porcino-parlamentara

Se intampla in aceste zile sa activeze un virusica jucaus la niste purcelusi. El activeaza la acele animalute care din lipsa de miscare, se ingrasa tare.
Daca ne uitam la teve, vom vedea ca alte animalute grase sau ingrasate tare, pot fi pasibile la a deveni "gazde" pentru jucausul gripangiu. Aceste animalute se numesc oficial "parlamentari" si in limbaj popular, porcisori imputiti.
Au in medie o greutate de 100 kile la hectar. Inmultit cu numarul dumnealor, rezulta frumusica cifra 46900 de kile oameni buni, adica aproape 47 de tone!!! Va puteti imagina?
Dumnealor, dandu-si seama ca au luat proportii in ciolan, au ajuns la concluzia ca tre sa alerge un pic pe bune (nu de la un partid la altul) ca sa mai dea din burta jos, ca acolo la osanza cica se cuibareste viruselu si e cam nasol. Asa ca vor alerga in jurul parlamentului.
O imagine mai hidoasa cu greu se poate imagina. Niste mingi de osanza rostogolindu-se sub privirile aiurite ale presei, ca sa faca impresie cateilor de prin incinta institutiei mai sus amintite. Si asta presupunand ca vor catadicsi sa vina la serviciu dumnealor, pentru ca intre a dormita in scaune si a mai trage ceva sfori "in teritoriu", d-lor prefera ultima optiune ca de acolo iese banu anticriza. Criza e la prostime nu la mingile de osanza din parlament.
Ramane de vazut daca se va putea inventa vreodata un vaccin contra porcino-parlamentarilor nostri, care sa-i scuteasca de chinurile de a merge la serviciu, de a da cateodata cu subsemnatul la DNA sau de a mai imparti mici si bere prostimii indobitocite.